Hodnocení obchodu

5,0 40 hodnocení
Přidat hodnocení
5
40x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora Václav | 13.9.2020
Maximální spokojenost. Doporučuji.
ZB Avatar autora Zdeněk Babor | 13.9.2020
Nadmíru spokojeni. Jen bych vybavil ul komplet, i když to bude stát víc.
DD Avatar autora Drahoš Dušek | 5.9.2020
Rok včelařim v čtyřech úlech FLUGO. Jsem rád,že jsem na ně přešel a budu je dále rozšiřovat.Vyrobce je včelař a konstrukce úlu maximálně vychází včelam vstříc.
MP Avatar autora Marcel Planý | 3.9.2020
Velmi spokojen. Vtipně řešená sestava úlu a krmítka. Poslední dekádu jsem včelařil v super zateplených nástavcích (běžný nástavek + 8 cm nalepený tepelně izolační polystyrén. Vynikající, co se týče tepelné pohody včel, ale pro včelaře 70+ monstrum, které snad nástavky FLUGO aspoň částečně nahradí.
F Avatar autora František | 17.8.2020
Jo dobrý produkt.
D Avatar autora Daniel | 15.8.2020
Jsem spokojený a velice. Byl jsem začátečník s velkým strachem ze včel, který velice rychle střídá nadšení a radosti z práce se včelkami. Ta zakrmovačka je opravdu parádní záležitost.
Avatar autora Jiřina Černíková | 15.8.2020
ano, děkuji, uvidím v praxi po roce, milý člověk, pro mě výhoda v lehkosti váhy nástavku.
MI Avatar autora Marcel Planý ing. | 7.8.2020
ANO, VELICE
JB Avatar autora Jan Brachetka | 4.8.2020
Perfektní
PK Avatar autora Pavel Kratochvíl | 3.8.2020
Jsem spokojen, zásilka dorazila bez problémů.
JH Avatar autora Jaromír Homola | 3.8.2020
Na 100%
IK Avatar autora Ing.František Kopačkarobk | 28.7.2020
Vzhledem k tomu,že jsem v loňském roce dostal od kamarádů čtyři včelstva a nebyl jsem vybaven,musel jsem uvažovat o koupi vlastních úlů.Na myslivecké výstavě v Lysé jsem narazil na firmu FLUGO a jejich úly mě zaujaly.Obědnal jsem čtyři sestavy 3N plus čtyři nástavky.Úly jsem obdržel druhý den po skončení výstavy.V letošním roce jsem nakoupil další úly včetně nově dodávaných stropních krmítek.Zatím jsem s výrobky a vstříctností firmy FLUGO spokojen.Čas ukáže více.
IF Avatar autora Ivana Fajfrová | 28.7.2020
Spokojenost, doporučuji
JS Avatar autora Jan Skrivan | 28.7.2020
Jsem velmi spokojen a uvazuji o dalsim nakupu techto ulu.
VN Avatar autora Vaclav Nemecek | 11.7.2020
Vše o.k
FM Avatar autora Fejfar Miloslav | 10.7.2020
Spokojen, flexibilní jednání, doporučuji
JF Avatar autora Jiří Fürst | 4.7.2020
Včelypřestěhovány do flugo úlu zabydleny spokojené
PP Avatar autora Petr Popelář | 28.6.2020
Vše v pořádku.
OK Avatar autora Oldřich Kmoščák | 26.6.2020
Spokojen, doporučuji.
Avatar autora Martin Šnajdr | 15.6.2020
Perfektní.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 40

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.